Želite izabrati zvijezdu ili potražiti zvijezdu koju ste već imenovali? Uz zvjezdanu kartu sa svim detaljima vaše zvijezde koja je uključena u svaki paket, nudimo vam i mogućnost da vidite vašu zvijezdu pomoću programa Zvjezdani registar international. Jednostavno preuzmite program sa naše stranice i ovaj jednistven doživljaj može početi!

Čemu služi program Zvjezdani registar international?

Zvjezdani registar international je planetarij za vaše računalo. Pokazuje realističnu sliku našeg neba ali i cijelog nama poznatog svemira u 3D-u sa ukupno 210 milijuna zvijezda u svojem katalogu baš kako bi ih vidjeli sa prostim okom ili teleskopom. Omogućuje našim klijentima da svoju zvijezdu nađu veoma jednostavno i da je dožive na jedan poseban način što vaš poklon čini još posebnijim.

Kako koristiti naš program?

Jednostavno. Nakon što ste preuzeli naš program, instalirajte ga na svoje računalo. Nakon instalacije pokrenite program uz pomoć ikone na desktopu.

Upute za korištenje programa

Koristite vaš miš kako biste se kretali nebom

Prisnite tipku F3 za otvaranje tražilice pomoću koje možete naći vašu zvijezdu, samo ukucajte ime i pritisnite Enter

Koristite lijevi gumb vašeg miša da biste odabrali određeno nebesko tijelo

Kada pokrenete Zvjezdani registar international na vašem računalu, program će automatski preuzeti vrijeme koje je na vašem računalu (npr. ako sat na vašem računalu pokazuje 16:00, Zvijezdani registar će to registrirati te će prikazati kako bi nebo izgledalo u 16:00). Ali sat u našem programu nije fiksan, nego nam omogućuje da putujemo kroz vrijeme! Koristite slovo J da biste usporili prolazak vremena ili se vratili u prošlost na jedan drugi datum, slovo K da vrijeme prolazi normalnom brzinom ili da zaustavite putovanje kroz vrijeme i slovo L da ubrzate prolaz vremena. Pritisnite tipke nekoliko puta za višestruko ubrzanje ili usporavanje. Prolaz vremena možete također upravljati pomoću alatne trake koje se nalazi na dnu ekrana.